Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Виховна діяльність БДЮТ
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 387 | Додав: ttashpulova | Дата: 08.10.2015

Є у Згурівському районі люди, які завжди приходять на допомогу, коли хтось її потребує. Одним із таких людей є депутат Київської обласної ради Василь Вікторович Цвик. Це ім’я  всім добре відоме, тому що, мабуть, не має такої людини, якій би Василь Вікторович не допоміг чи то словом, чи то ділом, чи підтримав фінансово.

  Ось уже чотири роки і Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування співпрацює з Василем Вікторовичем. Протягом цих років багато в чому допомагав депутат Київської обласної ради лідерам учнівського самоврядування, і діти, в свою чергу, чим можуть, тим і допомагають.

Теплого осіннього дня, 03 жовтня 2015 року, Василь Вікторович організував для лідерів учнівського самоврядування Згурівщини екскурсійну поїздку до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» м. Батурина.

         На Цитаделі Батуринської фортеці підростаючі патріоти доторкнулися до іс ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 422 | Додав: ttashpulova | Дата: 05.10.2015

Я – людина, ми – родина, дім наш – Україна

15 вересня у дружньому,  широкому, веселому та   родиному колі вихованці і педагогічний колектив Будинку дитячої та юнацької творчості провели день відкритих дерей під гаслом «Я – людина, ми – родина, дім наш – Україна»,  розпочавши новий навчальний рік.

         Піднесений настрій створювала дитяча пісня яка лунала в закладі і налаштувала всіх на  спільну справу - виготовити голубів для воїнів АТО.  В облаштованому холі  всі бажаючі прийняли участь у майстер – класі під керівництвом педагога Олійник О.П. На завершення було зроблено спільне фото з виготовленими голубами.

         Свято продовжилося спортивно – розважальною програмою.  Педагоги закладу і діти разом змагалися граючи в настільний теніс, шашки та різноманітні настільні ігри ств ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 443 | Додав: ttashpulova | Дата: 16.09.2015

У ці квітневі дні  на базі Аркадіївського НВК відбулося свято молодості «Зоряний політ ЗРЛУС» - випускний бал Згурівської ради лідерів учнівського самоврядування. Випускників прийшли привітати голова Згурівської районної ради Є.О.Чубук, депутати учнівського самоврядування Згурівщини, координатори лідерів загальноосвітніх навчальних закладів району, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І.Кислицька, координатор ЗРЛУС Г.І.Костюк.

На початку заходу молодь Згурівщини висловила слова подяки всім воїнам АТО за збереження миру на Україні та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

Л.І.Жлобіна, як директор Аркадіївського НВК і як мати, привітала випускників зі святом і побажала успіхів у подальшому навчанні та мирного і щасливого життя.

Зі словами вітання звернувся до випускників партнер ЗРЛУС, голова Згурівської райради Є.О.Чубук. Євген Олександрович наголосив також на тому, що завдяки лідерам Згурівщини була проведена велика роб ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 546 | Додав: ttashpulova | Дата: 16.04.2015

    9 квітня під таким гаслом пройшов захід – фінал патріотичної естафети «Бойовий прапор воїнів АТО молоді Згурівщини», розпочатої 22 січня 2015 року у Новоолександрівському НВК з нагоди передачі бійцем АТО Івченко Юрієм бойового прапора 72 механізованої бригади своїй рідній школі. Естафета пройшла всі загальноосвітні заклади Згурівщини. Поряд із бойовим прапором передавався і прапор миру, на якому лідери та учнівська молодь писали свої побажання воїнам – захисникам рідної землі. Кожна школа проводила свій патріотичний захід під час передачі прапорів. Це дало можливість не лише познайомити молодь Згурівщини з людьми, які у цей тяжкий для країни час стали на захист її кордонів, миру і незалежності, а й дало змогу ближче познайомитися і поспілкуватися лідерам різних шкіл. Відвідуючи школи, лідери побачили шкільне життя своїх ровесників, ділилися досвідом.

Під час проведення фіналу патр ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 454 | Додав: ttashpulova | Дата: 10.04.2015

« 1 2 ... 5 6 7
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz