Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Виховна діяльність БДЮТ

Інформація про проведення районного етапу виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «Скарби рідного краю» у 2017 н.р.

На початку грудня при Будинку творчості відбулася районна виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «Скарби рідного краю» ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 444 | Додав: ttashpulova | Дата: 26.12.2017

Інформація про проведення районного етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної вистаки «Новорічна композиція» у 2017 н.р.

Протягом листопада серед дітей району велася підготовка до участі у районному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної вистаки «Новорічна композиція».

Мета виставки: пропаганда серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, залучення мо ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 551 | Додав: ttashpulova | Дата: 26.12.2017

24 серпня 1991 року, коли Україна стала незалежною – постало питання захисту державних кордонів. І невдовзі, а саме 6 грудня 1991 року були прийняті Закони «Про оборону України» та «Про Збройні сили України». Тому саме ця дата увійшла в історію сучасної Української держави як День Збройних Сил України.
Збройні сили України виконують захисну функцію, тобто обороняють незалежність рідної землі. Святий обов'язок кожного юнака – служити в лавах української армії.
Цього дня у Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено виховні заходи із метою ознайомлення гуртківців із історичним минулим української армії та її сучасним, виховати повагу до військовослужбовців.
Вихованці початкової ланки на чолі з керівником гуртка Малафієм Б.Ю. мали змогу ознайомитися із пневматичною зброєю та опанувати навички влучної стрільби.
Керівник гуртка Прищепа А.В. провела екскурсію до музею «Скарбниця духовн ... Читати далі »
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 332 | Додав: ttashpulova | Дата: 07.12.2017

 
24 листопада у Будинку творчості Згурівського району відбувся захід, приурочений Дню вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933 рр., який тривав протягом дня. При музеї «Скарбниця духовності» всі бажаючі і вихованці закладу мали змогу оглянути виставку книг та різноманітних інформаційних видань присвячених «Голодомору у Згурівському краї», також були проведені екскурсії для учнівської молоді загальноосвітніх закладів. Згодом відбувся урок – діалог для початкової ланки на тему: «Ціна йому – життя». У ході бесіди педагоги і вихованці Будинку творчості ділилися своїми знаннями про ті страшні події, висловлювали свої думки. Наприкінці заходу всі присутні виготовили віночок із синьо-жовтої незабудьки (значок пам'яті Голодомору) та вирізали свічки пам'яті і розмістили на стенді у вигляді хреста, на знак вшанування тих хто загинув у тей період.
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 380 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.11.2017

21 листопада 2017 року біля Стели Героїв Небесної сотні відбувся мітинг – реквієм, присвячений Дню національної Гідності та Свободи. Мета заходу: вшанувати пам'ять героїв Небесної сотні та воїнів, що загинули під час бойових дій в зоні антитерористичної операції на сході України; виховувати у молодого покоління патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідним громадянином України.

На заході були присутні лідери учнівського самоврядування «Шкільний дім» Згурівської ЗОШ, «Злагода» Згурівського НВК, професійно – технічного ліцею, представники місцевої влади, депутат Київської обласної ради, учасники АТО, волонтери, жителі Згурівщини.

Протягом проведення заходу біля Сели Героїв Небесної сотні стояла почесна варта (Сільман Олександр, Дудка Валерія, Котяб Дарина, Молодий Максим, Зуєвич Олександр). У виступах голови райдержадміністрації В.М.Мозговог ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 356 | Додав: ttashpulova | Дата: 23.11.2017

16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності. Сьогодні надзвичайно важливою є міжнародна толерантність, що проявляється між державами, народами, націями і просто між людьми.
День толерантності відзначали і вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району. Було проведено ряд виховних заходів, а саме: превентивні п’ятихвилинки «Будинок дитячої та юнацької творчості – майданчик толерантності», день ввічливості «Толерантна особистість», а на завершення вихованці подивилися лялькову виставу «Рукавичка» у виконанні дитячого театрального колективу «Капітошка». Саме у цій казочці діти побачили, як кожне звірятко толерантно відносилося одне до одного, попросившись у рукавичку. На святі була присутня Л.С.Пісковець, працівник Згурівського районного сектору з питань пробації. Людмила Сергіївна  провела бесіду з дітьми про значення толерантного ставлення один до одно ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 383 | Додав: ttashpulova | Дата: 16.11.2017

В рамках десятиліття дій Безпеки дорожнього руху 2011-2020 р.р. на базі Будинку творчості Згурівського району проведені цікві та змістовні заходи для вихованців. 
    Так, 14 листопада відбувся навчальний тренінг з вихованцями гуртків «Знай і виконуй» під час якого керівник гуртка Малафій Б.Ю., в  ігровій  формі доступно доніс дітям важливість дорожніх знаків.
    15 листопада  гуртківці Будинку творчості  зустрілися з інспектором ювенальної превенції Згурівського відділу поліції  Матяш Любов Олександрівною.  Інспектор розповіла про безпеку дорожнього руху, ознайомила з правами та обов'язками  поводження дітей на дорозі.  Особливу увагу  Любов Олександрівна приділила головним причинам аварій на дорогах . Однією з них водії в стані алкогольного сп'яніння та відповідне їх покарання. Також, звернулася з проханням до дітей дуже сумлінно виконувати правила дорожнього руху на до ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 307 | Додав: ttashpulova | Дата: 16.11.2017

День миру святкують вихованці БДЮТ

Щороку 21 вересня в Україні і в усьому світі святкують Міжнародний День Миру. 
   Війни на планеті не вщухають майже ніколи. І сьогодні схід України теж у полум’ї смертоносної війни.  І, пам'ятаючи про загиблих і поранених, ми маємо вчитися жити в мирі. А це не так легко. Нелегко визнати, що правий хтось інший, а не ти, складно знайти в незрозумілій тобі людині хороші риси. Складно, але необхідно. Заради майбутнього нашого світу.
Саме цього дня у Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району було проведено ряд заходів, спрямованих на національно – патріотичне виховання дітей та молоді. Вихованці БДЮТ відвідали військово – патріотичний музей «Я – патріот», де була проведена виховна година, присвячена Міжнародному Дню Миру. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять жертв війни і конфліктів. Керівники гуртків Н.С.Васянович, О.В.Буромська провели майс ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 423 | Додав: ttashpulova | Дата: 02.10.2017

                                                   «Живе в народі пам'ять про героїв»
22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час другої світової війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.
Цього дня у Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено ряд заходів, а саме: виставку, яка відображає героїчні сторінки вітчизняної історії. З метою патріотичного виховання молоді на прикладах подвигів старших поколінь у боротьбі з фашизмом керівник гуртка Прищепа А.В. провела екскурсію до музею «Скарбниця духовності», де відбулося засідання круглого столу з у ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 298 | Додав: ttashpulova | Дата: 28.09.2017

15 вересня Будинок дитячої та юнацької творчості гостинно відкрив свої двері для дітвори з нагоди початку нового навчального року. Учнівська дітвора, педагоги та всі охочі мали змогу ознайомитися з роботою гуртків, що працюють при закладі. Керівники гуртків провели екскурсію-огляд навчальних кабінетів і ознайомили вихованців із діяльністю гуртків.

Позашкільний заклад є творчою оселею фахівців, які завжди раді щирим друзям та молодим талантам. Тут діти отримують початкові професійні знання, зокрема, з образотворчого та ужиткового мистецтва, театрального, краєзнавчо-туристичного та еколого-натуралістичного напрямків, а також військово-патріотичного, фізкультурно-спортивного, гуманітарного напрямку.

Наразі родина гуртківців нараховує 795 вихованців, які відвідують різноманітні гуртки та з нетерпінням чекаємо нових талантів.

У закладі створені всі умови для гармонійного розвитку особистості, її творчого та інтелектуального потенціалу в вільний від навчання час, п ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 347 | Додав: ttashpulova | Дата: 20.09.2017

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz