Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Виховна діяльність БДЮТ

    У  перший день літа  відбулося  прекрасне свято дитячої радості та одвічної надії, коли діти ростуть щасливими, радісними, прославляючи свої родини і рідний край. Особливо гарно та радісно відзначили сьогодні цей день на Згурівщині. Всі бажаючі - і діти, і дорослі мали змогу не просто відпочити, а зробити це активно і весело, поринувши в казкову подорож країною дитинства "Сяйте усмішки сонцем зігріті, миру і щастя всім дітям". 
     А розгулятися і справді було  і де, і кому, адже на захід зібралося понад 300 дітей із усіх куточків Згурівського краю. Розпочалося святкування з розважальної програми на танцмайданчику в центрі смт. Згурівка, в ході свята - нагородження переможців конкурсів та святкова програма "З Україною в серці!". Також в програмі  заходу були проведені:  бампер-футбол; діяли  атракціони  гірка-батут "Піратський корабель" та  батут із захисною сіткою для ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 649 | Додав: ttashpulova | Дата: 06.06.2018

Виховання дітей та молоді у дусі відданості Батьківщині та українському народу через відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей є одним із пріоритетів освітньої діяльності педагогів Згурівщини. Тому,  Всеукраїнська дитячо юнацька військово –патріотична Гра „Сокіл” („Джура”)   є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді і отримала визнання як серед  учнівського так і серед  дорослого контингенту згурівчан, адже Гра «Сокіл» («Джура») акумулює в собі  багатогранні сторони розвитку майбутнього захисника нашої держави. Гра „Джура” – є завершальним заходом запланованої виховної роботи на засадах традицій Українського козацтва та козацько-лицарської духовності, що проводилась у освітніх закладах Згурівського району протягом навчального року. 

... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 623 | Додав: ttashpulova | Дата: 10.05.2018

Серце до серця
 
З 2 по 22 квітня 2018 року в усіх областях України і в нас на Згурівщині проходила благодійна акція «Серце до серця» з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання дітям з вадами слуху. В акції взяли участь організації лідерів учнівського самоврядування 12 загальноосвітніх навчальних закладів Згурівського району, а саме:
- Аркадіївський НВК – 700 грн.,
- Безуглівська ЗОШ – 211 грн.,
- Великокрупільський НВК – 177 грн.,
- Войтівський НВК – 231 грн.,
- Жуківський НВК – 1300 грн.,
- Лизогубовослобідський НВК – 189 грн.,
- Любомирівський НВК – 400 грн.,
- Новоолександрівський НВК – 985 грн.
- Середівський НВК – 520 грн.,
- Старооржицький НВК – 300 грн.,
- Турівський НВК – 803 грн.,
- Усівський НВК – 343 грн ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 532 | Додав: ttashpulova | Дата: 26.04.2018

Щиросердна подяка СП ТОВ «Нива Переяславщини» від

позашкільників

 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість, а для Будинку творчості це ще й необроблені д ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 554 | Додав: ttashpulova | Дата: 29.03.2018

20 березня у Будинку дитячої та юнацької творчості пройшла щорічна краєзнавча учнівська конференція «Київщина – мій заповітний край». Основною метою даного заходу було представлення невідомих фактів з історії Київщини, презентація легенд та переказів рідного краю, відкриття нових імен, віртуальна розробка екскурсійного маршруту, дослідження в області екології рідного краю тощо. У заході взяли участь юні краєзнавці із 9 освітніх закладів району, вихованці гуртків «Пошук», «З батьківської криниці» та педагоги шкіл району і Будинку творчості.

Перед початком заходу учасники конференції відвідали музей «Скарбниця духовності». До уваги відвідувачів була представлена нова виставкова експозиція і проведена керівником гуртка Прищепою А.В. цікава та неординарна екскурсія «Українські традиції: хустка як оберіг», а керівником гуртка (методист БДЮТ) Костюк Г.І. проведений майстер-клас «Сучасне використання хустки&raq ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 508 | Додав: ttashpulova | Дата: 29.03.2018

При БДЮТ  була організована виставка- огляд «Космічні фантазії», яка   тривала протягом лютого.  Захід проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків, зацікавленості їх у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природничих та гуманітарних наук.
    На конкурс подано всього 23 роботи ( 5 – декоративно-прикладного, 18 – образотворчого напряму) із 6 освітніх закладів і Будинку творчості, а саме: Згурівського НВК, Згурівської ЗОШ, Войтівського НВК, Лизогубовослобідського НВК,  Великокрупільського НВК, Любомирівського НВК. На початку лютого   було підведено підсумки  районного етапу і визначено  переможців. Ними стали у номінації «декоративно-прикладне мистецтво» :
Палівода Анастасія, 10 р., вихованка гуртка «Майстриня» БДЮТ, керівник гуртка Ташпулова Т.В.;
      Яковлєва Ангеліна, 10р., Шевела Дарія, 10р.,  в ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 482 | Додав: ttashpulova | Дата: 12.03.2018

Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності. Не залишилася без уваги і Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування, в яких заплановано ряд заходів на цей день, а саме: мітинг – реквієм «Ви першими стали за гідність, за волю» біля Стели Героїв Небесної Сотні у центрі Згурівки та ІІІ Фестиваль української патріотичної пісні «Плаче душа».
У заходах взяли участь лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Згурівського району, очільники місцевого самоврядування, депутати районної та обласної ради, вихованці та педагоги БДЮТ, молодь та громада Згурівщини.
20 лютого біля Стели Героїв Небесної Сотні стояла почесна вахта пам’яті, звучали пісні про Майдан та Героїв Небесної Сотні, горіли свічки пам’яті, покладені квіти. Виступаючі, наголосили на ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 509 | Додав: ttashpulova | Дата: 20.02.2018

Війна… Яка вона в очах дітей?.. Адже це те горе і страх, це смерть і розруха, це те, від чого так хочеться всіма силами захистити своїх найдорожчих і найрідніших… Чи треба їм знати, що це таке? Так, безумовно знати треба! Але говорити з малечею про війну, не уникати питань про смерть, військових та захист Батьківщини не кожному під силу. Тому на допомогу часто приходять вчителі, психологи, керівники гуртків, які, знаючи дитячу психіку, з обережністю доносять до діток такі важливі події минулого і сьогодення. Саме з метою виховання патріотичного духу у підростаючого покоління, вшанування пам'яті воїнів, які загинули, захищаючи України в усі часи, ось уже кілька років поспіль у січні місяці проводиться районний мистецько – патріотичний конкурс «Війна очима дітей» на базі Будинку дитячої та юнацької творчості у співпраці із районною радою воїнів-інтернаціоналістів у Згурівському районі.
Підведено підсумки І районного етапу мистецько &nd ... Читати далі »
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 597 | Додав: ttashpulova | Дата: 12.02.2018

 Будинок дитячої та юнацької творчості Згурівського району бере активну участь у щорічній Всеукраїнській природоохоронній акції « Годівничка ».  Починаючи з вересня місяця гуртківці визначають місця, де птахи зустрічаються найчастіше, займаються заготівлею кормів для птахів та виготовленням годівничок. З настанням зими гуртківці творчого об׳єднання «Едельвейс»  під керівництвом Васянович Наталії Сергіївни вивішують годівнички та займаються годівлею птахів. Така робота виховує в гуртківців ціннісне ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни своєї місцевості.

Васянович Налалія, керівник гуртка.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 499 | Додав: ttashpulova | Дата: 08.02.2018

У Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району до Дня Соборності України пройшла акція «Україна – єдина», метою якої було поглибити знання вихованців про історію виникнення свята та його значимість.

Директор БДЮТ Кислицька Г.І. привітала вихованців та педагогів закладу і побажала в День Соборності учасникам заходу відчути єдність у тому, що ми обрали європейський шлях розвитку нашої держави, побажала щоб ми соборно зробили все для того, аби в черговий раз не втратити цієї державності, незалежності та свободи.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 477 | Додав: ttashpulova | Дата: 24.01.2018

1 2 3 ... 6 7 »
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz