Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Червень » 6 » Свято дитячої творчості
14:54
Свято дитячої творчості

    У  перший день літа  відбулося  прекрасне свято дитячої радості та одвічної надії, коли діти ростуть щасливими, радісними, прославляючи свої родини і рідний край. Особливо гарно та радісно відзначили сьогодні цей день на Згурівщині. Всі бажаючі - і діти, і дорослі мали змогу не просто відпочити, а зробити це активно і весело, поринувши в казкову подорож країною дитинства "Сяйте усмішки сонцем зігріті, миру і щастя всім дітям". 
     А розгулятися і справді було  і де, і кому, адже на захід зібралося понад 300 дітей із усіх куточків Згурівського краю. Розпочалося святкування з розважальної програми на танцмайданчику в центрі смт. Згурівка, в ході свята - нагородження переможців конкурсів та святкова програма "З Україною в серці!". Також в програмі  заходу були проведені:  бампер-футбол; діяли  атракціони  гірка-батут "Піратський корабель" та  батут із захисною сіткою для малечі;   виставка декоративно-ужиткового вжиткового та образотворчого мистецтва " Ставимо край, де родилися ми!", майстер-класи: "Квітуча Згурівщина", "Лялька мотанка", "Домашні обереги долі і добра!", "Оригамі"; квест для дітей "Я - маю право!";  арт-проекти: "Намалюй посмішку!", "Дерево дитячих мрій Згурівщини!"; книжкова виставка "Книга в літо!"; танцювальний батл "Усміхніться всім довкола!"; вулична акція "Міняю кульку на віршик"; спортивні змагання "Сміливі та дужі"; турнір з настільного тенісу; стрільба з пневматичної гвинтівки; змагання з шашок та шахів. І звичайно ж, свято морозива. 
         Завдяки організаторам заходу ( педагогічному  колективу БДЮТ, відділу освіти)  та підтримці з боку райдержадміністрації і райради свято вдалося напрочуд радісним, сповненим добра, усмішок, позитивних емоцій та надзвичайно гарного настрою. Але ж по іншому і бути не могло, адже це СВЯТО ДІТЕЙ!!!

 

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 660 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz