Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Грудень » 7 » До Дня Збройних сил України
14:34
До Дня Збройних сил України
24 серпня 1991 року, коли Україна стала незалежною – постало питання захисту державних кордонів. І невдовзі, а саме 6 грудня 1991 року були прийняті Закони «Про оборону України» та «Про Збройні сили України». Тому саме ця дата увійшла в історію сучасної Української держави як День Збройних Сил України.
Збройні сили України виконують захисну функцію, тобто обороняють незалежність рідної землі. Святий обов'язок кожного юнака – служити в лавах української армії.
Цього дня у Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено виховні заходи із метою ознайомлення гуртківців із історичним минулим української армії та її сучасним, виховати повагу до військовослужбовців.
Вихованці початкової ланки на чолі з керівником гуртка Малафієм Б.Ю. мали змогу ознайомитися із пневматичною зброєю та опанувати навички влучної стрільби.
Керівник гуртка Прищепа А.В. провела екскурсію до музею «Скарбниця духовності» та ознайомила вихованців із організацією та структурою Збройних сил України та військовими формуваннями, були представлені військові звання та знаки розрізнення Збройних сил України.
На інформаційному стенді були розміщені фотографії військового оснащення Збройних сил України: міномети, гармати, танки, бронетранспортери, розвідувальні машини, стрілецька зброя, вертольоти, радіолокаційні станції тощо.
Також із гуртківцями була проведена вікторина, яка допомогла ознайомити їх із історичним минулим української армії та її сучасним.
Отже служити в армії – справа честі та обов'язку для кожного чоловіка.
Керівники гуртків та вихованці БДЮТ щиро вітають військовослужбовців із Днем Збройних сил України і бажають їм міцного здоров'я, миру та спокою.
Аліна Пришепа, керівник гуртка
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 333 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz