Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Зоряний політ ЗРЛУС
21:25
Зоряний політ ЗРЛУС

У ці квітневі дні  на базі Аркадіївського НВК відбулося свято молодості «Зоряний політ ЗРЛУС» - випускний бал Згурівської ради лідерів учнівського самоврядування. Випускників прийшли привітати голова Згурівської районної ради Є.О.Чубук, депутати учнівського самоврядування Згурівщини, координатори лідерів загальноосвітніх навчальних закладів району, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І.Кислицька, координатор ЗРЛУС Г.І.Костюк.

На початку заходу молодь Згурівщини висловила слова подяки всім воїнам АТО за збереження миру на Україні та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

Л.І.Жлобіна, як директор Аркадіївського НВК і як мати, привітала випускників зі святом і побажала успіхів у подальшому навчанні та мирного і щасливого життя.

Зі словами вітання звернувся до випускників партнер ЗРЛУС, голова Згурівської райради Є.О.Чубук. Євген Олександрович наголосив також на тому, що завдяки лідерам Згурівщини була проведена велика робота на підтримку воїнів АТО, і надіється, що і в подальшому  ця тісна співпраця буде продовжуватися.

Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І.Кислицька також привітала всіх випускників зі святом, сказала про те, що «як би тяжко нам не жилося у ці важкі для України дні, але молоде покоління повинно завжди дивитися вперед і вірити у світле майбутнє». Галина Іванівна разом із Євгеном Олександровичем нагородили всіх випускників Подяками за  їх активну діяльність у розвитку дитячого та молодіжного лідерського руху на Згурівщині.

Координатор ЗРЛУС Г.І.Костюк привітала випускників зі святом і побажала правильно обрати свій життєвий шлях та пройти його з честю, а також підвела підсумки діяльності лідерів за 2014-2015 н.р. Найактивніших лідерів Згурівщини Жовтоног Олександра (Аркадіївський НВК), Руденко Катерину (Новоолександрівський НВК), Кривенко Марину (Лизогубовослобідський НВК), Афанасенко Ярославу (Великокрупільська ЗОШ) було нагороджено Грамотами департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».  

Були підведені підсумки «Рейтингового оцінювання діяльності лідерів за 2014-2015 н.р.». Переможцями стали: Афанасенко Ярослава (Великокрупільський НВК), Кирпа Юлія (Новоолександрівський НВК), Рокоча Олександра (Малобрезанська ЗОШ), Кривенко Марина (Лизогубовослобідський НВК), Жовтоног Олександр (Аркадіївський НВК) у номінації «Виконання планів роботи»; Дядечко Дарина (Великокрупільський НВК),    Гладун Катерина (Малоберезанська ЗОШ) – у номінації «Вклад лідера у загальну справу»; Горбачевська Катерина (Великокрупільський НВК), Яценко Марина (Малоберезанська ЗОШ) – у номінації «Лідер як активний діяч».

Випускні класи Згурівського району взяли участь у конкурсі «Краща новорічна іграшка від випускників», який започаткований у грудні 2014 року. Конкурс проводився  під патронатом голови Згурівської райради Є.О.Чубука. Переможцями конкурсу стали: І місце зайняли випускники Аркадіївського НВК, ІІ місце – випускники Усівського НВК, ІІІ місце поділили між собою випускники Новоолександрівського НВК та Великокрупільського НВК. Євген Олександрович вручив переможцям Грамоти і наголосив на тому, що даний конкурс буде продовжено і в цьому році, тому щоб майбутні випускники уже починали думати над виготовленням новорічної іграшки.

Зі словами вітання для своїх ровесників та словами подяки для координаторів виступили голова ЗРЛУС  Жовтоног Олександр та випускниця ЗРЛУС Валентина Тетеря.

Та який же випускний бал без короля та королеви? На лідерському випускному балі королевою та королем стала наймиліша, найтанцювальніша пара, найменші учасники заходу Яна та Валерій. Координатор ЗРЛУС Г.І.Костюк нагородила переможців почесними стрічками, адже ця маленька пара – наші майбутні лідери.

З великим задоволенням всі присутні подивилися святковий концерт, організований лідерами. Молодь співала, танцювала, брала участь у конкурсах. У залі звучав веселий сміх. І хотілося, щоб ця весела посмішка ніколи не покидала обличчя наших випускників, нашого молодого підростаючого покоління. Хай їм щастить у цей нелегкий для країни час.

Щира подяка дирекції, вчителям та учнівській молоді Аркадіївського НВК за організацію та проведення заходу і за гостинний прийом.

Галина Костюк,

координатор ЗРЛУС

 

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 545 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz