Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

Сину мій!

Ти захисник народу.

Україна – це твоя земля!

Захисти країну від уродів,

Які нищать наші села і поля!

Хай би як там не пручались колоради,

Вони здохнуть всі до одного!

Повертайся до своєї хати,

Щоб обійняти рідних і синочка свойого!

А.А.Ващенко

З вересня місяця Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування взяла участь у благодійних акціях на підтримку української армії «Діти Київщини – воїнам АТО», «Лист пораненому», ініціатором яких є Міністерство освіти і науки України. Лідерами були організовані ряд масових заходів: ярмарки солідарності, під час яких діти з батьками приготували солодкі вироби, компоти, бутерброди та продавали все це; благодійні вечори; піша хода вулицями села з плакатами на патріотичну тематику та ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

Відбувся районний етап  конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування. Захід проводився з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Згурівщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування.

У конкурсі взяли участь: лідери «Козацької республіки» Великокрупільської ЗОШ  із проектом «Толерантність та духовний розвиток» ( номінація «толерантність та духовний розвиток»), Максименко Т.Б., координатор учнівського самоврядування «Горицвіт» Правожовтневського НВК, з проектом «Відкрий в собі лідера» ( номінація «формуємо лідерську зміну»), Рекеда Н.В., координатор ДЮО «Січ» Жуківського НВК, з проектом «Волонтери – люди доброї волі» (номінація «толер ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

Свято  «Країна дитячих мрій без війни», присвячене до Міжнародного дня захисту дітей відбулося  29 травня в БДЮТ Згурівського району. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість, наше майбутнє.  Тому цей день для вихованців БДЮТ  став щасливим і радісним.  На урочистій частині заходу дітям вручили грамоти  Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, відділу освіти Згурівської РДА. Учасники заходу оглянули виставку дитячої творчості «Вишивана Україна - ти вільна і єдина».  З великим захопленням діти взяли участь у спортивних змаганнях та конкурсах «Веселі старти». Запальний азарт змаганнь закінчився перемогою команди «Сокіл» та врученням призів кожному учаснику.

Одночасно,  на  червоній доріжці при освітньому закладі відбувся конкурс малюнка на асфальті «Щасливе дитинство без війни».  Серед  20 малюнків&nb ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: ttashpulova | Дата: 30.05.2014

     В гуртку «Пізнай себе» Будинку дитячої та юнацької творчості   займаються  діти, які цікавляться психологією людини і проводять наукові дослідження з психології та соціології  як учасники Малої Академії Наук.  Хоча гурток працює із 2013 року та вже має свої  досягнення.  До Дня психолога 23 квітня учасники гуртка провели акцію «Даруємо посмішку» на базі Згурівської ЗОШ І-ІІІ. При вході в школу учнів та вчителів зустрічали  запитанням «Солодощі чи побажання?»  і гарний настрій на цілий день був гарантований!

Керівник гуртка Малицька М.Б.

Переглядів: 484 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.04.2014

22 квітня з 2010 року відзначаємо Міжнародний день Матері-Землі.  Цей день - є день відповіді людства перед нашою планетою, день відповідальності, екологічної свідомості  перед самим собою, перед людством, перед самою природою, частинкою якої ми являємося.

            Земля – Матінка, це єдине місце, де ми з вами живемо, це рідний наш край, будинок, в якому створені унікальні, благодатні умови, для подальшого проживання.

Матінка-Земля щосекунди, щохвилини, щоденно повністю віддає свою енергію, ресурси, турбується про людей, дарує свою любов.

            Міжнародний день Землі це  день нагадування всьому народонаселенню про екологічні катастрофи з нашої ж вини і які негативно впливають на нас.

            Наше багатство в мудрості, а не в володарюванні над Землею! Не по ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: ttashpulova | Дата: 23.04.2014

24 березня 2014 року відбувся обласний збір лідерів самоврядування дітей та учнівської молоді у Путрівському НВК «Гімназія – ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ» Васильківського району. Представником від Згурівської ради лідерів учнівського самоврядування був голова ЗРЛУС Жовтоног Олександр. Під час пленарного засідання розглядалося ряд питань про активізацію органів учнівського самоврядування для реалізації нових проектів. Одним з питань було підписання меморандуму про спільні дії представників районних та міських органів учнівського самоврядування у реалізації програм та проектів обласної ради дітей Київщини.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 905 | Додав: ttashpulova | Дата: 31.03.2014

21.032014р. з метою активізації екологічного руху, привернення уваги місцевої влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем району  серед  учнів загальноосвітніх закладів  відбувся VІ екологічний марафон.

В рамках екологічного марафону  учні були залучені  до  природоохоронних акцій: «До чистих джерел», «День довкілля»,  «День Землі», «Зелений паросток майбутнього», «Посади своє дерево», «Зробимо Згурівщину чистою!»

За ініціативи БДЮТ та спонсорської підтримки депутатів районної ради спільно з учнями Згурівського НВК «Гімназія І ступеня»,  Згурівської ЗОШ та  педагогами було посаджено в смт. Згурівка по вул Б. Хмельницького 103 берези на честь «небесної сотні».

Директор БДЮТ

Переглядів: 732 | Додав: ttashpulova | Дата: 31.03.2014

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 487 | Додав: ttashpulova | Дата: 13.03.2014

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 457 | Додав: ttashpulova | Дата: 13.03.2014

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz