Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

5 грудня, на передодні Дня збройних сил України та Дня місцевого самоврядування, в актовій залі Згурівської адміністрації зібралися почесні гості: воїни АТО, представники місцевого самоврядування, а також була запрошена Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування.

До всіх присутніх звернулися очільники Згурівщини С.С.Кузьмич та Є.О.Чубук, які розповіли про події сьогодення і про їх вплив на Згурівський край як невід’ємну частинку незалежної України, розповіли про жителів Згурівщини  - учасників АТО, запросили їх на сцену і привітали зі святом. Слова подяки і привітання прозвучали і всім представникам місцевого самоврядування, які вболівають за життя і процвітання Згурівського краю.

Руденко Катерина, лідер учнівського самоврядування «Родина» Новоолександрівського НВК, та Жовтоног Олександр, голова ЗРЛУС, голова учнівського самоврядування «Веселкова республіка» Аркадіївського НВК, також привітали  всіх присутніх з професій ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: ttashpulova | Дата: 08.12.2014

Пам’ять єднає…

Скорботні часи не оминули наш рідний Згурівський край. Разом з усією Україною згурівщина вшанувала 81 роковину – Дня пам’яті жертв голодомору.Заходи тривали протягом всього дня 22 листопада.

Згурівська молодь  біля пам’ятника жертв голодомору провела зустріч з односельчанами-очевидцями тих страшних подій та вшанувала пам'ять жертв голодомору.  Далі відбувся перегляд відеострічки «Голод - 33» українського режисера Олеся Янчука. Коли опустились сутінки над Згурівкою лідери учнівського самоврядування БДЮТ,  «Злагода» та «Шкільний дім» виклали та запалили 200 свічок в пам’ять дітей – жертв голодомору.

Заходи завершив  вечір-реквієм «Доки пам'ять на згасає», де зібралася вся небайдужа молодь. Протягом вечора звучали патріотичні пісні, авторські вірші, які супроводжувалися відео-слайдами та відеофільмами.

... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: ttashpulova | Дата: 24.11.2014

За словами Президента П.Порошенка: «Україна – це територія  гідності й свободи.  Такими  нас зробила не одна, а дві революції наш Майдан  2004 року, який став Святом Свободи  і Революція -  2013 року, Революція  Гідності».  Тож, 21 листопада  на центральній площі Згурівки  зібралося нове, молоде  покоління патріотів,  які  продемонстрували  свою відданість  Україні, її народу, його волелюбному  духу та високому патріотизму.

Учнівські колективи загальноосвітніх закладів , вихованці БДЮТ громадськість селища, учасники Євромайдану та активісти Згурівщини відзначили першу річницю «Революцію гідності і свободи»  спільним виконанням Гімну України.

Біля стели «Небесної сотні» з почуттям гідності та патріотизму сприйняли  виступи учасників Євромайдану С.С. Кузьмича – голови Згурівської РДА, Чубука Є.О. – голови Згурівської райради,&n ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: ttashpulova | Дата: 24.11.2014

До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та

70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

1941-1945 років

 

 В історії кожного народу  є роки і події, які завжди будуть у центрі уваги дослідників. Для нас, українців, такими є події 2013-2014 років, Майдан, події на сході України, а ще події Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

       Як відомо, Велика Вітчизняна війна розпочалася 22 червня 1941 року. Її початок перервав мирну працю людей, які, незважаючи на злиденність, побутові негаразди і важку працю, вірили в щасливе майбутнє. Війна тривала на території України 1225 днів і ночей, перетворивши нашу землю на арену кровопролитних боїв.

      З Україною пов’язані основні події на всьому радянсько-ні ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: ttashpulova | Дата: 29.10.2014

     Мамина пісня, батьківська хата, дідусева казка, бабусина вишиванка, добре слово сусіда, традиційний звичай взаємодопомоги, криниця, давня пам’ятка на околиці села – все це родовідна  пам'ять, наші символи, історія. Щоб ближче торкнутися своєї історії, дізнатися про коріння роду українського, скрізь відчувати поклик рідної України , пробуджувати інтерес до рідної культури і ведеться виховна робота з дітьми з раннього дитинства. Саме з такою метою  працює гурток «Пошук» Згурівського БДЮТ на базі Аркадіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» , у якому задіяні учні 6-11 класів.

      11 жовтня гуртківці разом з керівником гуртка Кривенок Л.М. здійснили піший похід  по прилеглих до села Аркадіївка  полях.   Група оглядала могили-насипи, які знаходяться на даній території, вимірювали висоту кожного насипу, наносили на карту їх розміщення.  Учнів з ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 453 | Додав: ttashpulova | Дата: 29.10.2014

…саме зараз її вояки

Схід країни від зла захищають,

Б’ються на смерть мої земляки,

Кров’ю землю святу поливають.

Щоб країна ввійшла в майбуття

Вільна, сильна, без чвар та війни

Віддають саме цінне – життя,

України найкращі сини!

Патріотизм… Що на сьогодні значить це слово? Чи кожен з нас здатний бути патріотом своєї держави сьогодні? Важко дати відповідь на це запитання. Але те, що патріоти є, ми уже переконалися. Патріоти – це наші захисники, це бійці АТО, які стоять там, на передовій, захищаючи незалежність України, мир і спокій мирних жителів. Патріоти – це ті, хто допомагає воїнам АТО чим може. Серед воїнів АТО, наших земляків, є вже перші ранені. Деякі з них н ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 504 | Додав: ttashpulova | Дата: 06.10.2014

Інформація про відзначення

Міжнародного дня миру

З 19 по 22 вересня 2014 року у Згурівському будинку дитячої та юнацької творчості, а також на базі загальноосвітніх навчальних закладів  були проведені заходи:

  • піша хода вихованців та керівників БДЮТ з паперовими «голубами миру», виготовленими гуртківцями, квітами  та гаслами і закликами про мир до Стелли «Герої небесної сотні», біля якої було проведено урок патріотизму та мужності «За мир в усьому світі» . Урок провела директор Згурівського будинку дитячої та юнацької творчості Кислицька Г.І. Всі присутні вшанували Героїв небесної сотні хвилиною мовчання, розвісили «голубів миру» та поклали квіти;
  • конкурс дитячих малюнків «Під мирним небом ми зростаємо» (на базі Старооржицького НВК); «Хай завжди буде сонце» (на базі Великокрупільського НВК);  & ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: ttashpulova | Дата: 06.10.2014

Заходи з підготовки та відзначення у навчальних закладах Згурівського району 

70-ї річниці визволення Київської області від фашистських загарбників,

70 річниці визволення України від фашистських загарбників та

70 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр.

... Читати далі »
Переглядів: 642 | Додав: ttashpulova | Дата: 26.09.2014

Переглядів: 499 | Додав: ttashpulova | Дата: 26.09.2014

Вересень… Золота пора для вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, які продовжують відвідувати гуртки і займатися своєю улюбленою справою.

Відбулося свято у БДЮТі – День відкритих дверей. На свято  завітали вихованці гуртків, а також діти, які бажають відвідувати ті чи інші гуртки. Для нових діток була проведена екскурсія і огляд постійно діючих виставок. Далі свято проходило на стадіоні у вигляді веселих спортивних змагань. Всі бажаючі брали участь у конкурсах, змаганнях та спортивних іграх. Переможець отримав у подарунок конструктор. Далеко було чути веселий дитячий сміх. Всі залишилися задоволені і щасливі.

Запрошуємо до співпраці у Будинку дитячої та юнацької творчості всіх бажаючих!

Творчих успіхів вам, вихованці БДЮТу!

Галина Костюк,

культорганізатор БДЮТ

Переглядів: 500 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz