Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Конкурс проектів учнівського самоврядування
21:42
Конкурс проектів учнівського самоврядування

Відбувся районний етап  конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування. Захід проводився з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Згурівщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування.

У конкурсі взяли участь: лідери «Козацької республіки» Великокрупільської ЗОШ  із проектом «Толерантність та духовний розвиток» ( номінація «толерантність та духовний розвиток»), Максименко Т.Б., координатор учнівського самоврядування «Горицвіт» Правожовтневського НВК, з проектом «Відкрий в собі лідера» ( номінація «формуємо лідерську зміну»), Рекеда Н.В., координатор ДЮО «Січ» Жуківського НВК, з проектом «Волонтери – люди доброї волі» (номінація «толерантність та духовний розвиток»), Островська К.П., координатор учнівського самоврядування «Родина» Новоолександрівського НВК, з проектом «Це ми можемо!» (номінація «формуємо лідерську зміну»), Жовтоног Олександр, лідер «Веселкової республіки» Аркадіївського НВК, з проектом «ЗМІ органів учнівського самоврядування» (номінація «ЗМІ органів учнівського самоврядування»), Чабей Ірина, голова комісії преси та інформації Старооржицького НВК, з проектом «Хто володіє інформацією – той володіє світом» (номінація «ЗМІ органів учнівського самоврядування»), Костюк Г.І., методист БДЮТ, координатор ЗРЛУС, з проектом «Слава Героям…» (номінація «толерантність та духовний розвиток»). Кращі проекти району були направлені на обласний етап даного конкурсу .

Підводячи підсумки обласного  конкурсу  на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування третє місце зайняла Островська К.П. з проектом «Це ми можемо!» Щиро вітаємо Катерину Петрівну з досягнутою перемогою.

Галина Костюк,

методист БДЮТ 

Переглядів: 522 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz