Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Вересень » 25

Вересень… Золота пора для вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, які продовжують відвідувати гуртки і займатися своєю улюбленою справою.

Відбулося свято у БДЮТі – День відкритих дверей. На свято  завітали вихованці гуртків, а також діти, які бажають відвідувати ті чи інші гуртки. Для нових діток була проведена екскурсія і огляд постійно діючих виставок. Далі свято проходило на стадіоні у вигляді веселих спортивних змагань. Всі бажаючі брали участь у конкурсах, змаганнях та спортивних іграх. Переможець отримав у подарунок конструктор. Далеко було чути веселий дитячий сміх. Всі залишилися задоволені і щасливі.

Запрошуємо до співпраці у Будинку дитячої та юнацької творчості всіх бажаючих!

Творчих успіхів вам, вихованці БДЮТу!

Галина Костюк,

культорганізатор БДЮТ

Переглядів: 496 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

Сину мій!

Ти захисник народу.

Україна – це твоя земля!

Захисти країну від уродів,

Які нищать наші села і поля!

Хай би як там не пручались колоради,

Вони здохнуть всі до одного!

Повертайся до своєї хати,

Щоб обійняти рідних і синочка свойого!

А.А.Ващенко

З вересня місяця Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування взяла участь у благодійних акціях на підтримку української армії «Діти Київщини – воїнам АТО», «Лист пораненому», ініціатором яких є Міністерство освіти і науки України. Лідерами були організовані ряд масових заходів: ярмарки солідарності, під час яких діти з батьками приготували солодкі вироби, компоти, бутерброди та продавали все це; благодійні вечори; піша хода вулицями села з плакатами на патріотичну тематику та ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

Відбувся районний етап  конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування. Захід проводився з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Згурівщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування.

У конкурсі взяли участь: лідери «Козацької республіки» Великокрупільської ЗОШ  із проектом «Толерантність та духовний розвиток» ( номінація «толерантність та духовний розвиток»), Максименко Т.Б., координатор учнівського самоврядування «Горицвіт» Правожовтневського НВК, з проектом «Відкрий в собі лідера» ( номінація «формуємо лідерську зміну»), Рекеда Н.В., координатор ДЮО «Січ» Жуківського НВК, з проектом «Волонтери – люди доброї волі» (номінація «толер ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.09.2014

Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz