Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів
           Наші земляки – борці за мир і незалежність України - головна тема  місяця  присвяченого захисникам України, який проходить  у Згурівському БДЮТ. 11 та 12 жовтня серед вихованців пройшли  тематичні заходи «Мій захисник», на яких діти ділилися відомостями і малювали  козаків та сучасних захисників України. Виставка дитячих малюнків «Захисники України – основа миру» розміщена для огляду у Будинку творчості. Проведений  урок мужності «Наші земляки – борці за незалежність України».
           Відбулась презентація   гуртка «Патріотична пісня» на якій вихованці  виконували  пісені про Україну, про мужніх козаків, про сучасних захисників Вітчизни. 
          У жовтні пройшла розважально-ігрова програма “Майбутні захисники України». Протягом ігр ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 340 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.10.2016

Україна – країна дитячих мрій

Щорічне свято  Міжнародного дня захисту дітей було підтримано дітьми творчим флешмобом  під гаслом «Україна – країна дитячих мрій» по всьому  Згурівському району. Святкове дійство у районі розпочалося о 10 годині.

Щасливі і радісні вихованці Будинку творчості, учні усіх 15 загальноосвітніх  закладів освіти, вихованці Дитячої музичної школи, Дитячо-юнацької спортивної школи  стали учасниками цікавих і захоплюючих конкурсів, змагань і різноманітних мистецьких  заходів.  

А в Згурівці на  мистецькому майданчику за участю багаточисельної громади селища та дітей відбувся урочистий захід, на якому  учасників  привітали  голова Згурівської РДА В.М. Мозговий  та голова райради О.М. Івченко,  які  вручили нагороди за досягнення. Творчий флешмоб «Україна – країна дитячих мрій» завершився святковим конц ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 355 | Додав: ttashpulova | Дата: 02.06.2016

Підведені підсумки роботи Згурівської ради лідерів учнівського самоврядування за 2015-2016 н.р.

Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування протягом 2015 - 2016 навчального року продовжувала  реалізовувати  Програму розвитку  самоврядування дітей та учнівської молоді  Згурівського району на 2008-2016 роки  та працювала за програмами: «Лідер у кожному з нас», «Правова освіта», «Наша планета – наш дім», «Ми за здоровий спосіб життя», «Поділись своїм теплом», «На крилах натхнення», «Інформаційно-методичний центр», «Знання. Досвід. Успіх», куди входить 40 проектів, серед них – 11 власних проектів.

За «Рейтинговим оцінюванням діяльності ЗРЛУС» у 2015-2016 н.р. успішно виконали свої плани роботи учнівські самоврядування &l ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 379 | Додав: ttashpulova | Дата: 01.06.2016

21 квітня проведено  районний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл" („Джура") серед  навчальних закладів Згурівського району,  у якому взяли участь усі 14 шкільних команд. Вже стало традиційним проведення заходу у тісній співпраці Будинку дитячої та юнацької творчості, відділу освіти Згурівської районної державної адміністрації та Згурівського районного військового комісаріату.

Незважаючи на погіршення погодних умов, команди були сповненні козацького запалу та  духу змагань. На офіційному відкритті від організаторів Гри, гостей свята та запрошених лунали слова, які гартували команди до подальших змагань та побажання перемоги.  Учасники гідно показали себе в конкурсах: «Впоряд», «Відун», «Стрільба», «Спортивне орієнтування», «Медико-санітарна підготовка», «Смуга перешкод», «Добре діло», «Ватра», & ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 389 | Додав: ttashpulova | Дата: 25.04.2016

  Посадили  сад екологи  Згурівського району

В рамках щорічних акцій : « За чисте довкілля», «Зробимо Україну чистою»,  «Посади сад»  Будинком творчості  Згурівського району було проведено на території  Турівського НВК VІІ екологічний зліт.

                  Весняного,  погожого  дня, господарі  школи радо зустріли 70 дітей із 14 загальноосвітніх закладів Згурівського району.    Спочатку  учні  Турівського НВК провели екскурсію, по не так давно збудованій школі, запросили до актової  зали та  показали  захід на  тему « Люби і охороняй свій рідний край!»    

              Оскільки ,     приміщення  Ту ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 399 | Додав: ttashpulova | Дата: 18.04.2016

 Краєзнавча конференція «Київщина – мій заповітний край»

на Згурівщині

            22 березня   юні  краєзнавці Згурівського краю провели  щорічну  конференцію «Київщина – мій заповітний край».  Головними  організаторами  стали   Будинок  дитячої та юнацької  творчості, відділ освіти Згурівського району та Новоолександрівський НВК ЗОШ І-ІІ ступенів дитячий – садок, на базі якого і  була проведена краєзнавча конференція.   На захід прибули  делегації  із  12 загальноосвітніх закладів району,  вихованці гуртків  «Шукачі», «Пам'ять», «З батьківської криниці» Будинку т ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 435 | Додав: ttashpulova | Дата: 30.03.2016

22 березня на базі Новоолександрівського НВК відбувся фестиваль української патріотичної пісні «Плаче душа…»  у рамках проекту «Серця незагоєна рана».

У щирому виконанні  учнівської молоді звучали пісні та авторські вірші патріотичної тематики, музичні  композиції, які наповнили серця учасників і глядачів гордістю за рідну землю-Україну. Відкрили свято ведучі Животок Вікторія, Тимченко Василь та Бенза Надія з піснею «Розкажу про Україну», які символічно дарували свої серця рідній Батьківщині.

Сповнені ритму, гордості за національну приналежність, любові до рідного краю прозвучали пісні: «Україна – це ти…» у виконанні Домашенко Ольги, «Моя Україна» у виконанні Березньової Тетяни, «Україно» у виконанні Мринського Михайла, «Музика рідного дому» у виконанні Юлії Матвієнко, «Грає сонце» у виконанні Вікторії Тарасенко. З музичною композицією &l ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 449 | Додав: ttashpulova | Дата: 28.03.2016

Душа мого народу – рушники,
Барвінками і мальвами зігріта

Говорять, що український рушник стелиться, як дорога, вабить, як вічність, зачаровує, як пісня.  Саме таким розмаїттям старовинних українських рушників зустріне  вас сьогодні Згурівський будинок дитячої та юнацької творчості.
 Від сивої давнини частка нашого побуту - рушник. З рушником народжуються, одружуються і йдуть із життя. Без нього не обходиться жодна важлива подія в родинному чи громадському житті нашого народу. Рушник - це і оберіг, і прикраса в хаті, і родинна пам'ятка, і деталь традиційного одягу. 
У Будинку дитячої та юнацької творчості вихованці гуртка «Оберіг» у рамках проекту «Обереги людської долі…» (керівник Г.І.Костюк) організували виставку старовинних рушників «Бабусині рушники», яка діє протягом березня місяця. Рушники дали жителі села Черевки Уткіна Тамара Іванівна, Тарасенко Ніна Василівна, Шурига Надія Мик ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 511 | Додав: ttashpulova | Дата: 18.03.2016

Вихованці  БДЮТ та учнівська молодь району  протягом   грудня  -  березня 2015-2016  навчального року брали активну участь у проведенні природоохоронної акції «Годівничка».

   Для організації та проведення заходу був створений  організаційний комітет з числа керівників гуртків та адміністрації БДЮТ, педагогів загальноосвітніх закладів району, представників громадських організацій.

Учасники  акції   на заняттях гуртка  та в позаурочний час  проявили творчий підхід у виготовлені годівниць в різних техніках (випалювання, декупаж, плетіння, вирізування, тощо)  та їх декорування. Годывницы були розвішені на подвір’ях закладів,  пришкільних садках, тощо.  Також було організовано заготівлю кормів для пташок та їх підгодовування протягом зимового періоду, про що свідчать подані фото.

Також серед вихованців БДЮТу та  учнівської молоді проводились ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 444 | Додав: ttashpulova | Дата: 14.03.2016

Щороку відзначають вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району річницю від дня народження великого сина України, геніального поета і художника Тараса Шевченка. Ми називаємо його ще апостолом правди і свободи, нескореним борцем за волю України.

І сьогодні, як ніколи, ми звертаємося до Шевченкових творів, у яких і знаходимо відповіді на свої запитання.

Сьогодні у нас ведеться велика боротьба на Сході за єдину і незалежну Україну. Ми знаємо  героїв сьогодення, які відстоюють для нас мир і спокій, бачимо їх по телебаченню, зустрічаємо на вулицях. Вони живуть поряд з нами.

Звідки ж у молодих хлопців стільки сили, відваги, мужності? Мабуть, це все вони беруть від наших предків – козаків. Адже всі ми нащадки славного козацького роду. 

То ж згадаємо тих славних козаків, які ще в сиву давнину відстоювали волю і незалежність нашої України, яких оспівав у своїх творах Т.Г.Шевченко за допомогою гри «Поле чудес». ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 402 | Додав: ttashpulova | Дата: 12.03.2016

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz