Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

У виставці–конкурсі взяли участь вихованці гуртків БДЮТ учні та учнівські колективи 5 загальноосвітніх шкіл району, а саме;гуртки БДЮТ – т.о. «Мальва»,  гурток «Майстриня»,  гурток «Майстерня умілих рук», загальноосвітні заклади –Жуківського НВК, Старооржицького НВК, Любомирівського НВК, Турівського НВК, Лизогубовослобідського НВК.

 На огляд представлені вироби, виготовлені з  дерева, тканини, паперу, солоного тіста, які відповідають визначенню «сувенір» і які є  зразками традиційних і копіями стародавніх іграшок, дизайнерські вироби, сучасні саморобні іграшки і предмети вжитку в кількості 12 виробів. У конкурсі відповідно до Положення брали участь діти і дорослі від І до ІІІ вікової категорії.

За підсумками та оцінкою журі районного етапу Всеукраїнської виставки - конкурсу «Український сувенір» були визначені переможці:

У номінації «сучасний  ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 308 | Додав: ttashpulova | Дата: 21.12.2016

Педагогічний колектив Будинку дитячої та юнацької творчості підтримуючи листа департаменту освіти і науки Київської ОДА звернулися до навчальних закладів Згурівського району  приєднатися  до благочинної акції збору речей для дітей, що перебувають у зоні проведення АТО, напередодні дня Святого Миколая та новорічних і різдвяних свят, з метою створення передноворічної атмосфери та подарувати позитивні емоції.

З 29 листопада по 12 грудня 2016 року -  16 навчальних закладів  Згурівського району зібрали  дуже багато речей (іграшки, солодощі, одяг, книги, канцелярські товари).

Будинок творчості дякує усім, хто долучився до збору речей, зазначимо, що було зібрано 19 ящиків солодощів; 15 мішків -  М'яких іграшок; канцелярських товарів - 20 ящиків; 3 ящика –дитячого  одягу та 18 ящиків іграшки дитячі.

15 грудня зібрані подарунки будуть передані військовослужбовців 95-ї Житомирської аеромобільної бригади , які особисто вручат ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 399 | Додав: ttashpulova | Дата: 12.12.2016

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Україна залишається лідером у Європі за масштабами  поширення ВІЛ – інфекції, а кількість хворих у світі сягає 33 млн осіб.

У рамках циклу заходів психолога позашкільного закладу  у Будинку творчості Згурівського району  відбувся флешмоб, в якому брали участь 65 вихованців. Була проведена акція, метою якої було привернути увагу вихованців та педагогів до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих.

Акція розпочалась із того, що кожен вихованець отримав червону стрічку від психолога БДЮТ Гончаренко І.В., як символ боротьби зі СНІДом.

 Учасники акції отримали інформацію  від директора БДЮТ Кислицької Г.І про шляхи передачі СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається. Акція схарактеризувала   поняття СНІДу, розповіли як саме вірус потрапляє в організм людини. Оскільки одним із важливих способів поширенню СНІДу є ризикована поведінка молоді, ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 381 | Додав: ttashpulova | Дата: 01.12.2016

Насиченим видався день для Будинку творчості Згурівщини  26 листопада.  На базі БДЮТ відбулася спільна  нарада методистів РМК, заступників директорів ЗНЗ і педагогічних працівників БДЮТ метою якої була презентація діяльності закладу. Протягом наради директор БДЮТ Кислицька Г.І. oзнайомила присутніх із діяльністю закладу, а керівники гуртків презентували свій досвід роботи і діяльність гуртків, також для всіх присутніх було проведено екскурсію до музею «Скарбниця духовності» керівниками гуртків Гончаренко І.В., Костюк Г.І. На завершення заходу педагоги віддали шану трагічним сторінкам нашої історії і хвилиною мовчання вшанували жертв Голодомору 1932-1933рр.

Друга  половина у Будинку творчості проходила під гаслом «Скорботна пам'ять поколінь».   Педагоги приймали  гостей, учнів  із Аркадіївського НВК, для яких було проведена екскурсія до музеїів, де учні мали змогу оглянути тематичну виставку присвячену істори ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 380 | Додав: ttashpulova | Дата: 28.11.2016

Сьогодні Україна переживає непрості часи. Весь світ з глибоким болем і тривогою слідкує за всіма військовими діями, які відбуваються на Сході  нашої країни. Гірко, боляче усвідомлювати, що гинуть наші кращі люди... Для України це великі втрати, велике випробування у боротьбі за незалежність і цілісність нашої держави.

Допомога українській армії сьогодні - пріоритетна справа і влади, і громади. Священний обов’язок кожного українця – зробити свій посильний внесок у зміцнення обороноздатності нашої країни, допомогти нашим захисникам : морально, духовно, матеріально.

Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне - мати бажання. Навіть ті душевні ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 353 | Додав: ttashpulova | Дата: 28.11.2016

Саме під таким гаслом 21 листопада в центрі Згурівки біля Стели Героїв Небесної сотні пройшов мітинг – реквієм, присвячений  Дню національної Гідності та Свободи. На мітинг зібралися всі небайдужі, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття.  Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять  Героїв Майдану, загиблих учасників антитерористичної операції на Сході, які загинули  за Гідність і Свободу українського народу, за світле майбутнє України.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 398 | Додав: ttashpulova | Дата: 22.11.2016

На передодні Дня Гідності і Свободи у Будинку дитячої та юнацької творчості пройшла зустріч за круглим столом з учасником бойових дій на Сході нашої країни Олександром Костянтиновичем Рибінським, людиною, яка з перших днів антитерористичної операції знаходилася в перших рядах захисників кордону нашої незалежної і вільної України. Зустріч відбулася у музеї «Скарбниця духовності» БДЮТ.

Олександр Костянтинович розповів про життя воїнів, про те, що необхідно вміти кожному чоловіку, щоб вижити в екстремальних умовах. Вихованці БДЮТ задавали воїну багато запитань: і про побратимів, і про військове озброєння, і про військову техніку, і про те, що повинен мати при собі кожен солдат та багато інших. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять тих, хто загинув за Гідність і Свободу України.

Ми бажаєм всім захисникам щастя й здоров’я,

перемоги в безглуздій війні.
Хай збуваються мрії, покинуть тривоги.

Хай завжди буде мир на землі ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 344 | Додав: ttashpulova | Дата: 22.11.2016

  2 листопада у Будинку творчості відбувся практичний семінар для педагогів Згурівського району, відповідальних за підготовку команд  та  проведення Гри «Сокіл» (Джура) у 2016-2017 н.р.  На семінар прибули представники усіх загальноосвітніх закладів району, начальник відділу освіти В.А. Бойко, директор БДЮТ Кислицька Г.І., методисти та педагоги БДЮТ, а також педагоги, які були учасниками ІІІ (обласного) етапу Гри.

У ході семінару були обговорені питання щодо організації Гри ІІ (районного) етапу, визначені чіткі завдання щодо підготовки і проведення окремих етапів Гри, а також матеріально-технічне забезпечення ІІ етапу Гри. Учасники  семінару оглянули музей «Скарбниця духовності»

У другій частині семінару,  на базі гуртків ТПТ БДЮТ, відбулось практичне заняття зі спортивного орієнтування. 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 355 | Додав: ttashpulova | Дата: 09.11.2016

Синьоока Ірина, Згурівський НВК
Ходаківська Ольга, Згурівська ЗОШ
Крупка Дмитро, Аркадіївський НВК
Валько Тетяна, Войтівський НВК
Хорошко Ігор, Жуківський НВК
Приходько Богдан, Лизогубовослобідський НВК
Дідик Діана, Новоолександрівський НВК
Демченко Альона, Любомирівський НВК
 Шохрай Дженіфер, Старооржицький НВК
 Бойко Яна, Усівський НВК
 Шипко Валерія, Середівський НВК
  Піддубна Оксана, Безуглівська ЗОШ
 Романчук Валерія, Великокрупільський НВК
Тарадій Олександр, Турівський НВК 

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 332 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.10.2016

Кирпа Юлія – голова ЗРЛУС (Новоолександрівський НВК)

Хитренко Світлана – заступник голови ЗРЛУС

Гладун Катерина – голова комісії преси та інформації (Жуківський НВК)

Матвієнко Юлія – голова комісії толерантності та духовного розвитку (Новоолексндрівський НВК)

Валько Тетяна – голова комісії екології та краєзнавства (Войтівський НВК)

Рябущиць Олександр – голова комісії спорту та здорового способу життя (Безуглівська ЗОШ)

Німенко Євгенія – голова комісії культури та духовного розвитку ЗРЛУС

(Середівський НВК).

Ходаківська Ольга – голова комісії партнерства та міжнародних відносин ЗРЛУС (Згурівська ЗОШ).

Григор Анна – голова комісії захисту прав дітей та допомоги в проблемних ситуаціях ЗРЛУС (Згурівська ЗОШ).

Березньова Тетяна – голова комісії загальної та позашкільної освіти ЗРЛУС

(Старооржицький НВК).

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 346 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.10.2016

« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz