Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Червень » 4 » Країна дитячих мрій
15:11
Країна дитячих мрій

Під таким гаслом згурівщина святкувала 1 червня Міжнародний день захисту дітей. Спільна праця та зусилля  багатьох людей,  організацій,  структурних відділів адміністрації та безпосередньо за участю голови райдержадміністрації та голови райради забезпечили яскраве дитяче свято. Сюрпиз для всіх дітей, безкоштовне морозиво,  підготувала спонсор свята приватний підприємець Н.В. Золотоверха, яка забезпечила цим самим гарний настрій, за що висловлюємо нашу щиру вдячність.   Від радісних посмішок та осяйних обличь вихованців БДЮТ, учнів загальноосвітніх закладів, учнів Згурівської дитячої музичної школи, та вихованців ДНЗ «Веселка» та «Журавка» на  святковому танцювальному майданчику було гамірно та по – справжньому святково.  Проявити свої вміння, здібності та продемонструвати фізичну силу та творчий талант  змогли на протязі свята понад 400 його учасників. Програмою свята  були передбачені: конкурс малюнка на асфальті, змагання із шашок та шахів, спортивні змагання «Веселі старти», підсумкова вистака дитячих робіт «Наш пошук і творчості тобі, Україно!»,  театралізована «Поляна казок» та офіційна частина свята «Країна дитячих мрій».

                        У рік дитячої творчості особливу увагу  багаточисельна когорта педагогів приділяє запитам, інтересам та розвитку творчості своїх вихованців, тому і перші результати обнадійливі та перспективні.  Протягом року діти  активно демонстрували свої знання, талант  беручи участь у різноманітних конкурсах дитячої творчості, спортивних, туристичних, інтелектуальних змаганнях. То ж урочиста частина районного свята була присвячена дітям чий талант розкрився у світі творчості та змагань. Із теплими вітальними словами вручали Дипломи переможцям  голова Згурівської районної державної адміністрації Н.В. Кам'янецька та голова районної ради С.А. Малий.  Серед цієї значної кількості  є 16 дітей, які  прийняли  участь та стали переможцями відразу  у  декількох різноманітних конкурсах як районного так і обласного та рівнів. Загалом на святі було вручено дипломи 84 дітям із різних закладів освіти району.

                        Особливий шквал оплесків при нагороджені отримали найменші учасники свята, які  були учасниками обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят» Хмиров Михайло, вихованець гуртка «Світлячок», БДЮТ та Льодін Поліна, вихованка гуртка «Святлячок», БДЮТ.

            З вітальним словом та щирими побажаннями  до присутніх звернулася директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І. Кислицька, яка наголосила що підводячи пісумки минулого навчального року приємним залишається той факт, що діти зростають майстерно в творчості і досягають вагомих результатів та вручила грамати та призи за підсумками конкурсів, то ж:

у конкурсі малюнку на асфальті прийняли участь 16 загальноосвітніх закладів, 45 дітей переможцями стали:

І місце – колектив Великокрупільської ЗОШ І-ІІ ст, Микитюк Наталія, Сулейманова Надія, Дядечко Дарина, Афанасенко Ярослава;

ІІ місце – колектив Лизогубовослобідського НВК«ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок», Галанець Оксана, Литвиненко Анастасія;

ІІІ місце – колектив Турівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок», Подемська Світлана, Новак Аліна.;

у спортивних змаганнях «Веселі старти» прийняли участь 13 загальноосвітніх закладів, 39 учасників, переможцями стали:

І місце серед дівчат – Табачок Тамара, учениця Старооржицької ЗОШ І-ІІІ ст.,

І місце серед хлопців – Олійник Владислав, учень Усівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»,

ІІ місце серед хлопців – Войтюк Ярослав, учень Жуківського НВК ЗОШ І-ІІІ ст.;

у підсумковій вистаці дитячих робіт «Наш пошук і творчості тобі, Україно!»,  прийняли участь 15 загальнооствітніх закладів, грамотами за активну участь нагороджені колективи: Будинку дитячої та юнацької творчості, Середівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок», Пасківщинського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок», Лизогубовослобідського НВК«ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»,  гурток «Креатив» Згурівської  дитячої музичної школи;

у змагання із шашок та шахів взяли участь 7  загальнооствітніх закладів, переможцями стали у змаганнях із шашок :

І місце  - Дерев'янко Денис, учень  Середівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок»,

             - Чепка Антолій, учень Пасківщинського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок»,

ІІ місце – Предко Олена, учениця Войківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»,

            - Бек В'ячеслав, учень  Безуглівської ЗОШ І-ІІ ст. ,

ІІІ місце -  Шеремет Сергій, учнень Турівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок»,

            - Билим Роман, учень Красненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»;

            у  змаганнях із шахів:

І місце – Реготун Євген, учень Безуглівської ЗОШ І-ІІ ст.,

ІІ місце – Подимський Богдан, учень Турівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - дитячий садок»,,

ІІІ місце – Полуектов Вадим, учень Згурівської ЗОШ І-ІІІ ст..

            Фінальним аккордом даного дійства став  концерт який подарували учні Згурівської дитячої музичної школи. З року в рік учні цього закладу вражають слухачів виконанням нових пісень як на українській мові так і на російській, англійській.  Зачаровували співом  та проникливим виконанням  Фенюк Тетяна, Твердохліб Владислав, Шевченко Софія, Яценко Влада, Сова Аліса, Івченко Євгенія, Конюшок Аліна, а у виконанні дуету гітаристів Скринника Сергія, Заліпи Сергія та інструментального ансамблю за участю Приходька Олега, Кириленка Юрія, Скринника Сергія  почули заворожуючі звуки музичних  інструментів.

            Особливі слова вдячності заслуговують організатори та виконавці свята. Завдяки їхній праці та підтримці і було проведено даний захід. Щира подяка організаторам  Згурівській районній держаній адміністрації, Згурівській районній раді,  відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та туризму, Згурівській селищній раді. Вдячність і повага  виконавцям заходу, директору БДЮТ, директору Будинку культури, директору Згурівської дитячої музичної школи, ведучій свята, водіям,  звукорежисеру, музичним керівникам, керівникам гуртків, організаторам конкурсних заходів, змагань, членам журі, організаторам виставки.

Ташпулова Т.В., методист БДЮТ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Переглядів: 678 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz