Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Допомога воїнам АТО
11:37
Допомога воїнам АТО

Сьогодні Україна переживає непрості часи. Весь світ з глибоким болем і тривогою слідкує за всіма військовими діями, які відбуваються на Сході  нашої країни. Гірко, боляче усвідомлювати, що гинуть наші кращі люди... Для України це великі втрати, велике випробування у боротьбі за незалежність і цілісність нашої держави.

Допомога українській армії сьогодні - пріоритетна справа і влади, і громади. Священний обов’язок кожного українця – зробити свій посильний внесок у зміцнення обороноздатності нашої країни, допомогти нашим захисникам : морально, духовно, матеріально.

Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне - мати бажання. Навіть ті душевні листи від дітей надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати. Але, на жаль, на одному бойовому духові перемоги не отримати, голими руками ворога не здолати, і від одного нашого бажання куля повз не пролетить. Солдатам треба їсти, їм треба пити, до того ж стало холодно, необхідний теплий одяг. Треба багато, дуже багато всього.

Не стоять осторонь цієї проблеми лідери учнівського самоврядування, учнівська молодь, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, педагогічні колективи навчальних закладів Згурівського району.

У рамках благодійних акцій «Спільними зусиллями», «Ми разом» були зібрані кошти на суму 1780 грн. На ці кошти куплені теплі носки, чай, кава, цигарки, печиво, засоби гігієни. Вихованці БДЮТ написали листи, намалювали малюнки, виготовили обереги. Учнівські колективи та педагогічні працівники навчальних закладів району зібрали продукти харчування. Все це за допомогою волонтерів було передано на передову для наших земляків – захисників. Окрему посилку передали мамі Олійник Людмилі для її сина Василя, учасника бойових дій АТО. Лідери Згурівщини написали вітальну листівку Василю, тому що він свій день народження зустрічає на передовій.

Ми гордимося нашими славними воїнами, відважними і сміливими  земляками, які сьогодні  захищають нашу країну, в нелегких боях борються за мир і спокій України.

Висловлюємо подяку всім небайдужим жителям Згурівщини за підтримку воїнів АТО.

       Дорогі земляки ! Пам’ятайте, Україна починається з кожного з нас, тому поспішайте щодня робити свій посильний  вклад  заради мирного  життя на рідній землі !

 

Галина Костюк,

методист БДЮТ

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 352 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz