Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Лютий » 25 » День святого Валентина
13:51
День святого Валентина

            Любов…спробуй осягни її, коли вона, як світ – велика і давня. Спробуй опиши її, коли люди вклали її в одне-однісеньке слово! Учасники театрального гуртка «Маска» (керівник гуртка Москаленко Л.В.) намагалися  довести всім , що кохання на землі було, є і буде жити вічно.

   14 лютого Будинком дитячої та юнацької творчості в актовій залі Згурівського НВК проведено свято присвячене Дню закоханих сценаристом якого була керівник гуртка Антонюк З.В. Про кохання люди складають трактати і поеми, пишуть романи та вірші і будуть писати поки живе людина на землі і поки б’ється її серце. Дійство на сцені вели маленькі янголята (Чекарєва Вікторія та Москаленко Яків) які окунули  глядачів в історію кохання.

Театрали продемонстрували уривок з відомого твору Шекспіра «Ромео та Джульєта»  (Ромео – Діма Гайдук, Джульєта – Тетяна Семенченко ). Потім стріли Амура (Олійник Владислав) влучили в серця закоханих Роксолани (Марина Тимченко) та Султана (Лобода Олег). Співали свою лісову пісню Мавка (Юлія Барсук) та Лукаш (Роман Скорець) і довели, що кохання має велику силу, бо воно допомагає слабкому  стати сильним, безмовному – заговорити. Коли в якому віці приходить кохання, звідки його чекати,скільки разів можна кохати – на всі ці питання давали відповідь учасники лялькового театру……(керівник гуртка Лемешко Г.В)

Та хіба можна заборонити сонцю світити і дощу зрошувати землю? Хіба можна наказати пташкам не співати пісень, а  молодому серцю не кохати. Про велику силу  вірного кохання говорили Женя Івченко та Женя Сова віршами поетів…. .Любов існує, любов живе вічно і ніколи не зникне, доки існує життя. Адже кохання і є життя підвели підсумок  ведучі свята Лемешко Г.В. та Максим Яковець.

 

Переглядів: 1492 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz