Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Патріотичний марафон
21:16
Патріотичний марафон

Слава Україні – Героям слава

            Ми  - українці, всі  ми – нащадки волелюбних, славних козаків, які понад усе люблять свою Батьківщину, поважають свої традиції, шанують свою самобутність, примножують  героїчний шлях в боротьбі за незалежність  і віру в кращу долю  свого народу. 13 жовтня,  напередодні Дня захисника України, відбувся творчий, патріотичний марафон, який тривав протягом дня,  «Слава Україні – Героям слава!»

            Для юних вихованців БДЮТ методисти  закладу Ташпулова Т.В., і  Костюк Г.І.  підготували  історичну екскурсію в сиву давнину про зародження релігійного свята Покрови і походження  козацтва,  ознайомили зі звичаями та обрядами наших пращурів пов’язаних з ним. Діти торкнулися народних традицій пов’язаних із землеробством, рукоділлям, згадали  приказки та повір’я, дізналися, що 14 жовтня відзначають:  свято Покрови,  День козацтва,  День захисника України.

Директор БДЮТ Кислицька Г.І.,  привітала  присутніх з наближенням свят і побажала мужності, щасливої долі кожному, віри в себе і віри в наших захисників.  І свою  віру в захисників України    юні вихованці втілили  у творчому  флеш-мобі  «Слава Героям», який провели педагоги  БДЮТ :  Олійник О.П., Хмирова І.М., Ташпулова Т.В., Васянович Н.С., Костюк Г.І., Гончаренко І.В. 

            Патріотичний марафон продовжився за участю старших вихованців закладу, гуртківців з техніки пішохідного туризму, спортивного орієнтування, «Джури»,  керівники гуртків Остапенко В.М., Коваль. Ю.М.,  Горбач Ю.М.  «В єдності наша сила» - під такою назвою пройшов диспут   старшокласників на якому вони обговорили  свій внесок  в розвиток позашкільного закладу  та висловили побажання про подальші кроки у розвитку патріотичного виховання БДЮТ та учнівської молоді району. 

 З нетерпінням і хвилюванням усі учасники заходу чекали на почесного гостя, нашого земляка і нашого випускника Панасенка А.Г., який  сьогодні служить в зоні АТО. «Ми боремося за українську землю» - це основна тема навколо якої проходила зустріч в теплій та дружній атмосфері. З великим нетерпінням на неї чекали всі діти, адже саме для наших захисників вони готували обереги, та картину на полотні «Героям слава», які і вручали водночас і з хвилюванням, і з гордістю.

            Патріотичний дух, любов і шана до нашої Батьківщини, відродження традицій і  причетність до творення сьогодення, гордість за наших воїнів – захисників, і розуміння в очах наших вихованців всього,  що відбувалося  протягом всього марафону вселяють велику надію в те, що ми – Українці, ми – велика, дружня, волелюбна нація, і ми цим пишаємось. Слава нашим захисникам! Слава нашим героям!

Ташпулова  Тетяна, методист БДЮТ.

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 493 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz