Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Візитка

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Українська пісня звучала в Малоберезанській ЗОШ
16:22
Українська пісня звучала в Малоберезанській ЗОШ

Кожна пісня – мов гімн Україні.
Кожне слово – мов промінь добра,
Всі пісні – то любові перлина, 
Їх для щастя нам доля дала.
Українська пісня… Хто не був зачарований нею? Адже вона – трепетне серце народу, його душа, його крила.
І тому, 30 січня творчий колектив Малоберезанської ЗОШ підготував захід, присвячений українській патріотичній пісні, на який запросили всіх бажаючих. Багато хто з жителів села не пожалкував часом і все таки завітав у школу. 
Захід розпочався о 17:00. Зал був патріотично наряджений голубими та жовтими кульками, була підготовлена сцена, на якій була вивішена маскувальна сітка, яку школярі підготували за два дні для воїнів в зоні АТО. Ведучі, Рокоча Олександра та Яценко Марина, були прибрані в урочисті вишиваночки, і вони ж розпочали цю подію. На сцені лунали багато різних пісень, але схожих тільки в одному, вони  були про Україну, про волю. Пісні лунали з уст Лишко Анастасії, Андрієнка Івана, Гошви Ярослава, Яценко Марини, Мухи Анни, Коханевич Лідії, Гладун Катерини, Дзюби Оксани, Гладун Катерини, також були виступи ансамблів хлопців та дівчат. Та неочікувано для всіх стало те, що для глядачів маленькі першокласниці та третьокласниці, після своєї пісні, роздали голубів миру.
Звісно, що і не оминули віршів. Адже вони, немов чарівний дивоцвіт, повний блиску і принади. Через них можна передати весь їхній сенс та наші з вами почуття до теперішньої ситуації в країні. На заході їх читали Рокоча Олександра «Невже, після цього ти мені брат», Гладун Катерина «Варварство» та «Жди меня», Ващенко Альбіна «Святе правило української дитини», Ващенко Анатолій «Граніт» й «Старое». 
І традиційно, в кінці заходу, надали слово директору школи Гошві Тетяні Іванівні та голові сільської ради Трикіші Віктору Вікторовичу. Вони бажали всім миру, адже це і є найактуальнішим в нашій сучасності. І після цих слів, всі присутні заспівали гімн.
Тож співаємо пісні на радість народу України, нехай ці пісні гріють серця, єднають нас, вчать доброти, людяності. Будьмо патріотами, любімо свою багатостраждальну матір-Україну. Сьогодні вона як ніколи потребує нашої допомоги.
Саша Рокоча,
лідер учнівського 
самоврядування «Краяни»

 

Переглядів: 446 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz