Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Візитка

Головна » 2014 » Травень » 12 » Маленькі серця вболівають за долю дітей
10:58
Маленькі серця вболівають за долю дітей

З 7  по 27 квітня 2014 року проходила ІX акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», під час якої збирали кошти для дітей з вадами зору. Адже зір – один з п’яти органів чуття людини. Він є домінуючим, найбільш корисним та найважливішим засобом спілкування з оточуючим світом. Близько 1 000 000 дітей страждають на захворювання очей. Основною інвалідизуючою патологією органу зору є вроджені захворювання, в тому числі косоокість. Раннє виявлення неправильної будови ока у дитини і своєчасна діагностика та лікування цих захворювань дадуть змогу мати повноцінний зір та вибрати омріяну професію. Для ефективного лікування дітей потрібно використовувати найсучасніше обладнання всесвітніх фірм-виробників. Тоді будуть створені умови якісної діагностики та лікування захворювань органу зору. А для цього потрібні кошти.

Акція «Серце до серця» проходила і на Згурівщині. Волонтерами були лідери загальноосвітніх навчальних закладів району. До акції були залучені не тільки учні та вчителі, а й жителі Згурівського району. Протягом місяця лідери організовували ярмарки – розпродажі солодких тістечок, благодійні концерти, вечорі, виставки тощо.

25 квітня у Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району відбулося засідання комісії толерантності та духовного розвитку ЗРЛУС.  Присутніми на засіданні комісії були директор БДЮТ Г.І.Кислицька, партнер ЗРЛУС, начальник Згурівського районного управління юстиції О.І.Ярмак, член Асоціації батьківської громадськості В.М.Кошіль, голова ЗРЛУС Олександр Жовтоног. Напередодні та в цей день волонтери загальноосвітніх навчальних закладів звозили скриньки з коштами, які були пораховані членами комісії толерантності та духовного розвитку та запрошеними. Загальна сума зібраних коштів становить 6623грн. 58коп. Серед загальноосвітніх навчальних закладів найбільше коштів зібрали лідери Аркадіївського НВК – 883 грн. Жовтоног Олександр та Важка Тетяна віднесли гроші в банк і перерахували на рахунок благодійних внесків Київської області.

Щиро вдячні всім, хто взяв участь в акції «Серце до серця», хто залишився небайдужим до хворих дітей!

Галина Костюк,

методист БДЮТ

Переглядів: 417 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz