Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Візитка

Головна » 2013 » Квітень » 5 » Лідерський бал
14:19
Лідерський бал

Весняний фестиваль молоді

А час летить від вечора до рання –

В минуле вже немає вороття.

Наш поїзд мчить з республіки «Навчання»

В республіку «Дорослого життя»

«За зимою йде чарівна весна, вона пробуджує природу, збуджує серця молоді  і нікого не залишає байдужим, жодної душі! Від щедрого сонячного проміння, що ніжно голубить і пригортає Землю, розквітає перша квіточка, а в юних лідерських серцях кохання зацвітає первоцвітом. Це ж так природно! Хай вони зустрічають свої  весни з гарним святом, з поезією і піснею. І хай залишаються на спомин про лідерські роки задушевні мелодії і щирі вірші, романтичні вечори .

Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування — це той острів, де людина багато чого починає вперше. Тут вона виростає, міцніє, зріє, кохає... Як не зайдеш двічі в ту саму річку, так не  повернеш  жодної миті пройденого  лідерського життя». Такими чаруючими словами розпочався фестиваль талановитої учнівської молоді «Юність», який пройшов в актовій залі Аркадіївського НВК ЗОШ І-ІІІст. 20 березня 2013 року.

Всі лідери учнівського самоврядування Згурівщини зібралися на свій перший лідербал. Особливо балу чекали наші випускники: Жовтоног Ірина та Борисполець Любов (Аркадіївський НВК), Кам'янецька Наталія та Ференець Наталія (Згурівська ЗОШ), Лощиць Тетяна, Приходько Олег та Реготун Євгеній (Безуглівська ЗОШ), Кривенко Тетяна, Мороз Олександр та Задорожній Юрій (Лизогубовослобідська ЗОШ), Гошва Ярослав (Малоберезанська ЗОШ), Перепелиця Юлія (Пасківщинська ЗОШ), Бабич Руслан (Красненський НВК), Пархоменко Владислав, Новак Аліна та Дмитренко Альона (Турівський НВК). Відкрила свято голова ЗРЛУС Жовтоног Ірина віршем «Країна моїх мрій». З вітальним словом виступила директор Аркадіївського НВК Л.І. Жлобіна. Лідія Іванівна привітала лідерів і координаторів на Аркадіївській землі, а до лідерів - випускників звернулася з такими словами: «Сьогодні, в час розлуки зі Згурівською радою лідерів учнівського самоврядування, а також зі школою, візьміть, шановні випускники, слово координатора та вчителя у дорогу, інколи тернисту дорогу життя.  Хай спогад про ЗРЛУС і школу сяє вам навіть тоді, коли зникає віра у власні сили, хай залишиться для вас промінчиком любові і добра, а спогади про дитинство проходитимуть з іменем координатора та вчителя». Лідери Аркадіївського НВК привітали Лідію Іванівну з ювілейним 20-річним стажем роботи на посаді директора школи.

Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І.Кислицька звернулася до випускників: «Дорогі випускники! Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району зібрала вас , поєднала, подружила. Цей дім навіки залишиться вам дорогим, близьким. І всі координатори, мов рідні, не забувайте їхніх очей, облич, того, чого вони вас навчили. Спливатимуть роки. Колись сивина торкнеться і до ваших скронь, але навіть через багато років, коли ви пригадаєте Згурівську раду лідерів учнівського самоврядування, нехай дивний промінь радості торкнеться ваших вуст і очей».

Почесну місію нагородження випускників ЗРЛУС виконали директор Будинку дитячої та юнацької творчості Г.І.Кислицька та методист БДЮТ Т.В.Ташпулова.

Зі словами подяки виступила голова та випускниця ЗРЛУС Ірина Жовтоног. Ірина розповіла про свої успіхи, які вона досягла, будучи лідером Аркадіївського НВК, головою ЗРЛУС, депутатом обласної ради дітей Київщини. Особливі слова подяки прозвучали для координатора ЗРЛУС Г.І.Костюк. Від імені всіх випускників виступила Борисполець Любов (Аркадіївський НВК).

Від щирого серця лідери подякували своїм наставникам – координаторам за їх навчання, терпіння, розуміння, допомогу.

Програма молодіжного фестивалю була насичена піснями та танцювальними конкурсами. У виконанні молодих артистів Івченко Євгенії (Згурівська ЗОШ), Білошапки Аліни (Згурівська гімназія), Гриценко Віти та Захарової Валентини (Аркадіївський НВК) звучали пісні про кохання, про молодь, про дружбу. Веселий танок подарували всім присутнім Жовтоног Ірина, Жовтоног Олександр, Черненко Роман, Гриценко Віта, Кириленко Володимир, Борисполець Любов, Захарова Валентина, Петруша Сніжана (Аркадіївський НВК). Ведучими на святі були Гриценко Віта та Петруша Сніжана (Аркадіївський НВК).  

Який же лідерський бал без короля та королеви? У парах, під фрагменти різної музики, молодь затанцювала найзахоплюючий, найзірковіший танець. А глядачі своїми оплесками визначили пару – переможця. Ними стали Коваленко Наталія (Новоолександрівський НВК) та Гошва Ярослав (Малоберезанська ЗОШ). Почесну місію нагородження королеви та короля балу виконала методист БДЮТ, координатор ЗРЛУС Г.І.Костюк.

У лідерів була чудова можливість поринути у вир народних традицій і звичаїв. Усі виконали традиційні лідерські танці «Аріва» та  «Гречаники», майстер – клас щодо їх виконання провели лідери Аркадіївського НВК.

Впродовж трьох годин тривав святковий фестиваль. Лідерський бал закінчився, але молодь не спішила розходитися. Вони продовжували спілкуватися, обмінюватися враженнями, адже це свято лідери проводили вперше.

Слова щирої подяки господарям і організаторам цього великого заходу висловила директор БДЮТ Г.І.Кислицька. Галина Іванівна відзначила, що завдяки директору Л.І. Жлобіній, педагогу – організатору Л.В.Дзядевич, вчителю Жовтоног Л.М.  Аркадіївського НВК, а також їхнім вихованцям в залі панувала щира, тепла, особлива атмосфера. «Хочеться побажати цьому  колективу великого успіху і натхнення у такій почесній праці, щоб у них завжди все велося з легкої руки на добрі і довгі безхмарні роки».

Згурівська рада лідерів учнівського самоврядування та координатори виражають особливі слова подяки партнерам ЗРЛУС, депутатам районної ради В.А.Бойку та С.М.Олійнику за допомогу в організації фестивалю талановитої учнівської молоді «Юність».

 Галина Костюк,

методист БДЮТ,

координатор ЗРЛУС

 

Переглядів: 759 | Додав: ttashpulova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz