Меню сайту
Категорії розділу
Виховна діяльність БДЮТ [65]
Джерело творчості [0]
Скарбниця професійного досвіду [0]
До 30 - річчя закладу [0]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вчителям

Календар

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

15 вересня Будинок дитячої та юнацької творчості гостинно відкрив свої двері для дітвори з нагоди початку нового навчального року. Учнівська дітвора, педагоги та всі охочі мали змогу ознайомитися з роботою гуртків, що працюють при закладі. Керівники гуртків провели екскурсію-огляд навчальних кабінетів і ознайомили вихованців із діяльністю гуртків.

Позашкільний заклад є творчою оселею фахівців, які завжди раді щирим друзям та молодим талантам. Тут діти отримують початкові професійні знання, зокрема, з образотворчого та ужиткового мистецтва, театрального, краєзнавчо-туристичного та еколого-натуралістичного напрямків, а також військово-патріотичного, фізкультурно-спортивного, гуманітарного напрямку.

Наразі родина гуртківців нараховує 795 вихованців, які відвідують різноманітні гуртки та з нетерпінням чекаємо нових талантів.

У закладі створені всі умови для гармонійного розвитку особистості, її творчого та інтелектуального потенціалу в вільний від навчання час, п ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 347 | Додав: ttashpulova | Дата: 20.09.2017

«Україна – країна дитячих мрій»   під таким гаслом  відбулося свято  до Міжнародного дня захисту дітей у Згурівському районі. Ініціаторами  та організаторами цього дійства  були позашкільні заклади району  у тісній співпраці із відділом освіти,  відділом культури,   керівниками адміністрації.  На заході були присутні і наймолодші  учасники, вихованці дитячих садочків,  і учнівська молодь від 13 загальноосвітніх закладів,  вихованці гуртків БДЮТ.
Святкове дійство  розпочалося із огляду  виставки декоративно – ужиткового мистецтва, яку підготували гуртки БДЮТ і  колективи 10 загальноосвітніх закладів. Урочиста частина відбулася за участю голови адміністрації та святкового фінального концерту «Пісенний  вернісаж».
Із захопленням та спортивним азартом вихованці Будинку творчості, учні усіх  загальноосвітніх  закладів освіти,  вихованці Дитячої му ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 351 | Додав: ttashpulova | Дата: 09.06.2017

85 – річниці утворення Київської області була присвячена щорічна краєзнавча учнівська конференція «Київщина – мій заповітний край», яка пройшла 23 березня у Будинку дитячої та юнацької творчості. На заході були присутні делегації із 12 загальноосвітніх закладів району, вихованці гуртків «Шукачі», «З батьківської криниці» Будинку творчості, начальник відділу освіти В.А. Бойко, директор БДЮТ Кислицька Г.І., педагоги шкіл району і Будинку творчості.
Цьогорічна конференція розпочалася із огляду позашкільного закладу, де молодь ознайомилася із навчальними кабінетами, роботами вихованців, відвідали музей «Скарбниця духовності». Відкрили конференцію начальник відділу освіти Бойко В.А. та директор БДЮТ Кислицька Г.І. У своїх виступах вони побажали творчої і плідної праці.
На секційному засіданні були презентовані цікаві ... Читати далі »
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 409 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.03.2017

Саме під такою назвою 9 березня відбулася дискусійна платформа в київському «Українському домі». Захід приурочений до 203-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Участь у даному заході взяли і молодь Згурівщини. До делегації ввійшли творчо обдаровані діти Згурівського району та актив Згурівської ради лідерів учнівського самоврядування.
У дискусійній платформі взяли участь поет Іван Драч, міністр культури Євген Нищук, вокаліст гурту "Плач Єремії" Тарас Чубай, арт-директорка мережі книгарень "Є" Анастасія Левкова, доктор економічних наук та лідер Аграрної партії Віталій Скоцик. Кожен із спікерів висловив свою думку про влив постаті Шевченка на сучасну мовну, політичну та соціальну ситуацію в Україні. Студенти з Рівного, Житомира, Вінниці, Одеси, Полтави, Чернігова, Києва та Київської області задавали питання учасникам дискусії про Тараса Шевченка і його вплив на події сьогодення, про тематичне спрямування творів поета і актуальність ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 407 | Додав: ttashpulova | Дата: 27.03.2017

09 березня як і щороку в Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району приходило національне свято – День народження Т.Г.Шевченка. Минуло 203 років з його дня народження, а ми не перестаємо виносити з глибин творчості великого Кобзаря перлини національної мудрості, самоповаги і патріотизму. Бо кому ж тоді вірити, як не Шевченкові,який життя віддав за Україну,за нас із вами, за те, щоб ми були вільними, гордими людьми.

З цією метою було проведено захід в музеї «Скарбниця духовності». Протягом заходу директор БДЮТ Г.І. Кислицька ознайомила присутніх із річницею постаті Т.Г. Шевченка, як національного генія – пророка. Інна Володимирівна, познайомила вихованців з життєвим і творчим шляхом Тараса Григоровича Шевченка. Адже для кожного українця Тарас Шевченко означає так багато, що складається враження, ніби ми про нього все знаємо і він завжди з нами. Тепло і щиро звучали вірші Т. Шевченка від вихованців БДЮТ, також для всіх присутніх провели в ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 408 | Додав: ttashpulova | Дата: 10.03.2017

Підведено підсумки районного етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»

До участі у районному етапі гуманітарного конкурсу надійшло 15 робіт.  Взяли участь учні Безуглівської ЗОШ, Великокрупільського НВК, Любомирівського НВК, вихованці гуртків БДЮТ «Мальва», «Нарордні ремесла», «Креатив».
Розглянувши роботи журі визначило 7 переможців роботи яких направлені до участі у обласному етапі.
У номінації «декоративно ужиткове мистецтво» переможцями стали:
 Буромський Владислав Олександрович, Буромський Ростислав Олександрович, гурток «Креатив», БДЮТ, керівник гуртка Буромська Олена Володимирівна. «Марсуля»
Гаврилюк Алла, гурток «Народні ремесла», БДЮТ,  керівник гуртка Костюк Галина Іванівна. «Родина марсіян»
Герасименко Тетяна Вікторівна, гурток «Мальва», БДЮТ Згурівського р-ну, керівник гуртка Ма ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 357 | Додав: ttashpulova | Дата: 22.02.2017

Підсумки районного етапу мистецько-патріотичного 
конкурсу «Війна очима дітей» 

Відбувся щорічний мистецько-патріотичний конкурс під назвою «Війна очима дітей». Учасниками конкурсу стали учні  13 загальноосвітніх закладів району та вихованці Будинку творчості, а саме: Згурівського НВК, Згурівської ЗОШ, Аркадіївського НВК, Войтівського НВК, Жуківського НВК, ОЗНЗ Новоолександрівського НВК, Лизогубовослобідського НВК, Старооржицького НВК, Усівського НВК,  Безуглівської ЗОШ, Великокрупільського НВК, Любомирівського НВК, Турівського НВК.
 Відповідно до Положення конкурс  представлено у двох номінаціях «образотворче мистецтво»,  було подано 34 малюнки і «література»,  подано 18 прозових й віршованих  творів. 
 В дитячих творах відображені відвага і патріотизм воїнів, біль в очах матерів та велике бажання миру … &nbs ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 376 | Додав: ttashpulova | Дата: 22.02.2017

20 лютого 2017 року в актовій залі Згурівської адміністрації БДЮТ провів другий Фестиваль української патріотичної пісні «Плаче душа…», метою якого було вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, бойових подвигів сучасних захисників Вітчизни – воїнів АТО; привернення уваги юних митців до глибокого осмислення героїчної історії України і рідного краю; виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, національної свідомості, захоплення героїчними подвигами бійців на східному фронті, любов, повагу, шану до української патріотичної пісні; пробудити в учнівської молоді почуття гідності, патріотизму і любові до України.

У Фестивалі взяли участь лідери учнівських самоврядувань загальноосвітніх навчальних закладі Згурівщини, В.М. Мозговий, голова Згурівської районної державної адміністрації, О.М. Івченко, голова Згурівської районної ради, депутат Київської обласної ради Є.О. Чубук, В.А.Бойко, начальник відділу освіти Згурівської районної державної адмі ... Читати далі »

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 379 | Додав: ttashpulova | Дата: 22.02.2017

15 грудня зібрані подарунки були передані   до  пункту  збору, що знаходився в м. Бориспіль,  військовослужбовцям 95-ї Житомирської аеромобільної бригади.

Будинок творчості висловлює ще раз щиру вдячність всім хто долучився до доброчинної справи.

Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 370 | Додав: ttashpulova | Дата: 21.12.2016

Підведено підсумки районного етапу новорічно-різдвяної вистаки «Новорічна композиція» у 2016 н.р.

Участь у виставці приймали як окремі учні так і учнівські колективи позашкільних та загальноосвітніх закладів освіти, віком від 6 до 18 років. Презентовані на виставку роботи були виконані  у довільній формі за такими номінаціями: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина чи колаж, новорічний подарунок. Представлені роботи вихованців творчих  об’єднань та гуртків БДЮТу, та роботи  учнів загальноосвітніх шкіл  району, а саме: Жуківського НВК,  Лизогубовослобідського НВК,  Старооржицького НВК, Усівського НВК, Великокрупільського НВК, Любомирівський  НВК, Турівського НВК.

На розсуд широкого загалу учнівської молоді, педагогів та відвідувачів  було представлено 42 роботи виконані учнями у в різних техніках та з найрізноманітніших матеріалів.

... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна діяльність БДЮТ | Переглядів: 439 | Додав: ttashpulova | Дата: 21.12.2016

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Освітній портал "Педпреса"

Корисні посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz